Stekkerdozen

Voomy Stekkerdoos met USB: Zorg voor jouw ultieme game-ervaring!

Stekkerdoos met usb c

Voomy Stekkerdozen met USB: De ultieme power-up voor jouw game-ervaring! 🎮

Hallo gamers!

Er is niets zo vervelend als een tekort aan stopcontacten in je gamekamer en op je gaming bureau. Helemaal als je op meerdere consoles of gaming pc speelt en meerdere monitors gebruikt. Of erger nog, is je gaming-ervaring wel eens onderbroken door een plotselinge stroomstoring of -fluctuatie?
Maak je geen zorgen, Voomy heeft dé oplossing om je stroombehoeften veilig en efficiënt te beheren. Met onze high-tech stekkerdozen met USB blijft je apparatuur niet alleen altijd gevoed met stroom, maar ook beschermd en georganiseerd. Laten we ontdekken hoe een Voomy stekkerdoos jouw gaming opstelling naar een hoger niveau kan tillen!

Samenvattende Punten

 1. Krachtige prestaties: Vertrouw op Voomy stekkerdozen voor stabiele en krachtige energievoorziening.
 2. Superieure veiligheid: Bescherm je kostbare gaming apparatuur met onze geavanceerde beveiligingsfuncties.
 3. Slim ontwerp: Minimaliseer kabelwarboel met een compact en efficiënt ontwerp.
 4. Onderhoudstips: Houd je stekkerdoos in topconditie met eenvoudige onderhoudstips.
 5. Waarom Voomy?: Ontdek de voordelen van het kiezen voor Voomy voor je gaming setup.

Het belang van goede stroomvoorziening

Een betrouwbare en krachtige stroomvoorziening is essentieel voor elke serieuze gamer. Je wilt immers niet dat je game onderbroken wordt door stroomproblemen net wanneer je op het punt staat een nieuw level te halen of de eindbaas te verslaan. Instabiliteit in stroomvoorziening kan ook leiden tot frustrerende lag of zelfs schade aan je dure gaming apparatuur. Voomy stekkerdozen bieden niet alleen genoeg poorten om al je apparaten aan te sluiten, maar zorgen ook voor een stabiele stroomtoevoer die je games soepel en ononderbroken houdt. Bij het gebrek aan ingebouwde USB-C ingangen op bijvoorbeeld de PlayStation 5, kan Voomy je dus helpen zodat je zowel je headset als je ps5 controller kunt opladen! 🕹️

Kenmerken van Voomy Stekkerdozen met USB

Voomy stekkerdozen zijn ontworpen om aan alle eisen van de moderne gamer te voldoen. Hier zijn enkele van de kenmerken die onze stekkerdozen zo geweldig maken voor je gaming setup:

  • Meerdere uitgangen: Nooit meer zoeken naar extra stopcontacten. Onze stekkerdozen komen met meerdere uitgangen, zodat je al je apparaten tegelijk kunt opladen.
  • USB-poorten: Handig voor het opladen van je controllers, mobiele telefoon, en andere accessoires direct naast je. Zo kom je nooit met een lege controller of headset te zitten. Wil je juist meer USB-C poorten? Kies dan voor onze Voomy Power Cube S65 met 3 extra ingangen.
  • Overspanningsbeveiliging: Onze stekkerblokken zijn uitgerust met overspanningsbeveiliging die je apparaten beschermt tegen schadelijke stroomstoten en pieken. Ook heeft de stekkerdoos een schakelaar waardoor je hem gemakkelijk aan- en uit kunt zetten voor al je apparaten tegelijk.
  • Energie-efficiëntie: Onze slim ontworpen stekkerdozen helpen energie te besparen wanneer je apparaten niet actief gebruikt worden. 🔋
  • Ruimte: Voomy Power Cubes nemen minder ruimte in dan een normale stekkerdoos op je bureau. Ideaal als je bureau vol staat met monitors!
Product Afbeelding

Voomy Power S65

Het perfecte instapmodel voor de wereld van snelladen
 • 5 stopcontacten
 • 3x USB-C en 2x USB-A
 • 65W snelladen
 • 4000W 
 • Overspanningsbeveiliging
Ontdek de Power S65

 

Veiligheidseigenschappen van Voomy Stekkerdozen met USB

Bij Voomy nemen we de veiligheid van je apparatuur uiterst serieus. Onze stekkerdozen zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties zoals:

 • Overspanningsbeveiliging: Dit zorgt ervoor dat de zekering inschakelt en de de stroom tegenhoud. Dit beschermt je aangesloten apparaten tegen overspanning, kortsluiting en blikseminslag. 
 • Geaard: De stekkerdoos is voorzien van zowel Pen- als Randaarde, wat je een extra laag veiligheid levert.
 • Robuuste constructie: De stekkerdoos is gemaakt van ABS + PC brandvertragende materialen.

Je apparatuur om te gamen kost geld en is vaak niet goedkoop. Bescherm deze dus daarom altijd goed en kijk van te voren of een stekkerdoos voorzien is van beveiliging zoals overspanningsbeveiliging.

Plaatsing en installatie tips

Een goed geplaatst stekker blok kan het verschil maken in zowel functionaliteit als veiligheid binnen je gaming setup. Hier zijn enkele tips voor het perfect plaatsen van je Voomy stekkerdoos:

 • Toegankelijkheid: Plaats je stekkerdoos op een plek waar je gemakkelijk bij kunt, maar zorg ervoor dat het niet in de weg staat waar je kunt struikelen of per ongeluk de stekkers eruit kunt trekken tijdens een verhitte game-sessie.
 • Ventilatie: Zorg voor voldoende ventilatie rond je stekkerdoos om oververhitting te voorkomen. Vermijd het bedekken van stekkerdozen met tapijten of meubilair.
 • Kabelmanagement: Gebruik kabelbinders of clips om je kabels georganiseerd en netjes te houden. Een opgeruimde ruimte helpt niet alleen bij het esthetisch aspect maar voorkomt ook ongelukken en verbetert de toegankelijkheid. Heb je wel een stopcontact, maar is deze ver weg van je bureau? Bekijk dan onze Voomy Powercube S6 met een snoer van 5 meter. zo kom je nooit lengte tekort om extra stroompunten aan te brengen. 

Met deze eenvoudige maar effectieve stappen zorg je ervoor dat je Voomy stekkerdoos een waardevolle aanvulling is op je gaming arena, die veiligheid en functionaliteit biedt zonder afbreuk te doen aan de stijl.

Veelvoorkomende problemen en oplossingen

Zelfs de beste setups kunnen soms kleine problemen ondervinden. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen die gamers tegenkomen met hun stekkerdozen en hoe je ze kunt oplossen:

 • Stroomonderbrekingen: Als je stekkerdoos plotseling stopt met werken, controleer dan of de automatische uitschakelfunctie is geactiveerd. Dit kan gebeuren als er te veel apparaten tegelijk worden gebruikt en de stekkerdoos overbelast raakt. Probeer enkele apparaten los te koppelen en reset de stekkerdoos.
 • Onregelmatige stroomvoorziening: Mocht je merken dat je apparatuur niet consistent wordt opgeladen of aan en uit gaat, controleer dan of alle stekkers goed zijn aangesloten en of er geen beschadigde kabels of connectoren zijn. Vervang beschadigde kabels onmiddellijk.
 • Oververhitting: Als je stekkerdoos heet wordt, zorg dan dat er niets op of rondom de stekkerdoos ligt dat de hitte kan insluiten. Schakel de stekkerdoos uit en laat het afkoelen voordat je het opnieuw gebruikt.

Deze eenvoudige stappen voor probleemoplossing kunnen je helpen om veelvoorkomende problemen snel en efficiënt aan te pakken, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is - gamen!

Conclusie

Een Voomy stekkerdoos met USB in je gaming setup integreren is een slimme zet voor elke serieuze gamer. Niet alleen biedt het een robuuste oplossing voor je energiebehoeften, maar het beschermt ook je dure apparatuur tegen potentieel schadelijke stroomstoten door de schakelaar en het zorgt voor een nette en georganiseerde speelomgeving. Met de bovenstaande tips en oplossingen ben je goed uitgerust om het meeste uit je Voomy stekkerdoos met USB te halen.

Ben je klaar om je gaming bureau te transformeren? Bezoek onze pagina met stekkerdozen om ons volledige assortiment aan stekkerdozen te ontdekken en vind de perfecte match voor jouw behoeften. Vergeet niet je ervaringen met ons te delen! 

Volgende lezen

Een snellader voor je telefoon, wat moet je weten?
Wereldstekker
We Charge Your Life