Inzet voor de natuur

Sinds 2020 zijn we flink gegroeid: ons productaanbod is uitgebreid, ons interne team is groter geworden en ook onze bedrijfsdoelen zijn geëvolueerd. Met deze groei is ook onze invloed op de plekken die ons dierbaar zijn toegenomen. Daarom richten we ons in onze toekomstige activiteiten steeds meer op het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en kijken we naar manieren om de kar te trekken voor een groenere toekomst.

ONS VERHAAL

We charge your life

Voomy ontwikkelt en verkoopt alledaagse elektronische producten met als doel het leven thuis, op kantoor en op reis gemakkelijker te maken. Dit doen we door elektronische producten te creëren waar innovatie en functionaliteit centraal staan. Met een breed assortiment van hoge kwaliteit producten geven we mensen­­­ de mogelijkheid optimaal van technologie te profiteren met als resultaat een productiever, duurzamer en veiliger leven.

Bij Voomy ontwerpen wij onze producten en verpakkingen in Nederland en dit merk je

Hoe doen we dat?

Hoe verpakken we de Voomy producten?

Bij Voomy geloven we dat topkwaliteit technologie hand in hand moet gaan met zorg voor onze planeet. Daarom hebben we flink geïnvesteerd in verpakkingsoplossingen.

Onze verpakkingen zijn compact ontworpen om materiaalverspilling te minimaliseren en tegelijkertijd te zorgen voor maximale bescherming van het product. Daarnaast maken we bewuste keuzes in de materialen van de verpakking. Zo min mogelijk plastic aan de binnen en buitenkant.

Onze keuze voor duurzaam transport

Duurzaamheid over de golven!

Onze keuze voor duurzaam transport.

Bij Voomy zijn we constant op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, en dat zie je terug in elk aspect van onze bedrijfsvoering. Een van de belangrijkste beslissingen die we hebben genomen op het gebied van duurzaamheid, is onze keuze voor zeetransport voor het vervoer van onze producten.

Waarom zeetransport? Simpelweg, het is een van de meest CO2-efficiënte manieren om goederen over lange afstanden te vervoeren. Vergeleken met luchtvracht stoot zeetransport aanzienlijk minder CO2 uit per vervoerde eenheid.

Onze vaste belofte, standaard 3 jaar garantie op al onze producten. Zo erg staan wij achter onze producten

Hoe doen we dat?

Het voorkomen van afval in de productie

Bij Voomy nemen we onze verantwoordelijkheid voor de planeet serieus. We begrijpen dat elke stap in het productieproces invloed heeft op het milieu. Daarom zijn we continue bezig met het herzien van ons productieproces om de impact van afval te minimaliseren.

Vanaf de selectie van grondstoffen tot het eindproduct, elk detail telt. We maken steeds meer gebruik van duurzame materialen. Dit helpt niet alleen in het verminderen van onze ecologische voetafdruk, maar verzekert ook dat onze klanten producten ontvangen die zijn gemaakt met zorg voor onze planeet.

Bij Voomy staan wij achter onze producten

Stapsgewijs naar een Groenere Toekomst

Onze interne inzet voor het milieu en de doelen

Bij Voomy zijn we vastbesloten om bewuste keuzes te maken voor een duurzamere toekomst in elke stap van onze bedrijfsvoering en productontwikkeling.

Betere en Alternatieve Materialen
We onderzoeken constant milieuvriendelijkere materialen zonder in te leveren op kwaliteit. Ons doel? Innovatief en duurzaam hand in hand laten gaan.

Refurbish van Retouren
We zien retouren als kansen, niet als afval. Door producten te refurbishen, krijgen ze een tweede leven en dragen we bij aan minder verspilling.

Samenwerken met Leveranciers
Samenwerking is cruciaal voor verandering. Met onze leveranciers zetten we stappen om processen te optimaliseren en onze duurzaamheidsimpact te vergroten.

We zijn vastberaden om te blijven innoveren en nodigen je uit om deel uit te maken van deze groene reis.

Er is nog veel te doen, we doen ons best

Trots op de Vooruitgang, Klaar voor de Toekomst

We weten dat er werk aan de winkel is

De zijn trots op de stappen die we bij Voomy hebben gezet in het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Maar, we zijn ons ervan bewust dat onze reis naar een duurzame productie nog lang niet voorbij is. Continu zijn we op zoek naar innovatieve methoden om hoogwaardige producten te vervaardigen met een zo gering mogelijke belasting voor onze planeet.

Jouw inbreng is hierin van onschatbare waarde! Als je ideeën hebt over duurzamere materialen of manieren om onze CO2-uitstoot verder te verminderen, dan horen we graag van je. Neem contact met ons op via support@voomy.nl en samen zetten we stappen naar een groenere toekomst.