Verdeelstekkers

De beste verdeelstekkers van 2023

Verdeelstekker driewegstekker stopcontact splitter

Wat zijn de beste verdeelstekkers van 2023? Verdeelstekkers zijn er in heel veel verschillende soorten en maten, maar welke verdeelstekker kun je het beste kiezen? Wij hebben de beste verdeelstekkers van dit moment voor je geselecteerd.  Welke verdeelstekker is voor jou geschikt? Een verdeelstekker zwart, verdeelstekker usb, verdeelstekker met schakelaar of misschien wel de stopcontact splitter horizontaal. Ontdek in dit artikel alles wat je moet weten over de beste verdeelstekkers van 2023.

 

 

Dit zijn de beste verdeelstekkers van 2023

 

Verdeelstekker Zwart: Voomy Split X4

Cube verdeelstekker zwart 

Specificaties:  4 stopcontacten |  3 USB poorten | Geaard: Pen- en randaarde | Voltage: 220 - 250V | USB output: 5V 2.3 Ampère |  Power: 4000W | Materiaal: ABS + PC brandvertragend | Afmetingen: 9.2 cm x 9.2 cm x 9.6 cm

1. ▶ Verdeelstekker met lichtgewicht
2.Compacte verdeelstekker met 7 oplaad mogelijkheden
3. ▶ Verdeelstekker met schakelaar  
▶ Verdeelstekker heeft geen snoer

 

De verdeelstekker zwart heeft een uniek powercube design waarmee het ondanks het kleine formaat toch genoeg oplaad mogelijkheden geeft. Met een compacte afmeting van 9.2 cm x 9.2 cm x 9.6 cm biedt dit model genoeg oplaadmogelijkheden en is het makkelijk overal mee naar toe te nemen. Ook heeft dit apparaat 4 stopcontact-punten en 3 USB aansluitingen. Dit model bevat geen snoer maar kan direct in het stopcontact gedaan worden, waarmee je in een keer 7 extra oplaad-punten toevoegt aan een stopcontact. Dit is ideaal voor in huis, op kantoor of om mee te nemen op reis.

➜ Bekijk hier de Verdeelstekker Zwart: Voomy Split X4

 

 

 

Driewegstekker: Voomy Driewegstekker Stopcontact Verdeler

Driewegstekker stopcontact verdeler

Specificaties:  3 stopcontacten |  2 USB poorten | Voltage: 220 - 250V | USB output: 5V 2.5 Ampère |  Power: 4000W | Materiaal: ABS + PC brandvertragend | Afmetingen: 16.9 cm x 5.4 cm x 7.5 cm

1. ▶ Verdeelstekker met USB poorten
2. Creëert 5 extra oplaad-punten aan wandcontactdoos
3. ▶ Verdeelstekker met hybride aarding 
▶ Verdeelstekker heeft geen schakelaar

 

Met 3 stopcontacten (4000W) biedt de driewegstekker stopcontact verdeler genoeg plaats voor elektrische apparaten. Daarbij kun je via de 2 USB-poorten tegelijk telefoons, tablets, camera’s of andere apparaten opladen. De driewegstekker stopcontact verdeler bevat geen snoer maar kan direct in het stopcontact gedaan worden, waarmee je in een keer 5 extra oplaad-punten toevoegt aan de wandcontactdoos. Dankzij het praktische en compacte design werk je alle draden mooi en centraal weg.  De driewegstekker stopcontact verdeler is gemaakt van duurzaam en vuurvast materiaal, wat voor een veilige en betrouwbare werking zorgt. Dit maakt de Driewegstekker Stopcontact Verdeler een echte multitasker.

➜ Bekijk hier de Driewegstekker: Driewegstekker Stopcontact Verdeler

 

 

Stopcontact Splitter: Voomy Stroom Splitter HorizontaalStopcontact splitter horizontaal

Specificaties:  2 stopcontacten |  2 USB poorten | Geaard: Pen- en randaarde | Voltage: 220 - 250V | USB output: 5V 2.5 Ampère |  Power: 4000W | Materiaal: ABS + PC brandvertragend | Afmetingen: 12 cm x 5.4 cm x 7.5 cm

1. ▶ Verdeelstekker met USB poorten
2. ▶ Creëert 4 extra oplaad-punten aan wandcontactdoos
3. ▶ Verdeelstekker met hybride aarding 
▶ Verdeelstekker heeft geen schakelaar
 
Met 2 stopcontacten (4000W) biedt de stopcontact splitter genoeg plaats voor elektrische apparaten. Daarbij kun je via de 2 USB-poorten tegelijk telefoons, tablets, camera’s of andere apparaten opladen. De stopcontact splitter bevat geen snoer maar kan direct in het stopcontact gedaan worden, waarmee je in een keer 4 extra oplaad-punten toevoegt aan de wandcontactdoos.Dankzij het horizontale en compacte design van de stopcontact splitter, werk je alle draden mooi en centraal weg. De stopcontact splitter is gemaakt van duurzaam en vuurvast materiaal, wat voor een veilige en betrouwbare werking zorgt. Dit maakt de Voomy Stroom Splitter Horizontaal een echte multitasker.

➜ Bekijk hier de Stopcontact Splitter: Voomy Stroom splitter Horizontaal

Wat is de beste verdeelstekker?

De Voomy Cube Verdeelstekker Zwart is voor ons een hele opvallende en innovatieve verdeelstekker. Door het unieke Cube design noemen we het ook wel een verdeeldoos. Dus als je op zoek bent naar een compacte verdeeldoos die je overal mee naar toe kunt nemen. Waarbij je meer dan 7 oplaadmogelijkheden hebt, dan is de Voomy Split X4 een hele goede optie.

De Voomy Driewegstekker Stopcontact Verdeler is een hele praktische driewegstekker en biedt een ruim aanbod aan oplaadpunten aan. De driewegstekker is zo ontworpen dat alle stopcontactpunten recht naast elkaar staan waardoor de draden er goed geordend uitzien en je dus een extra rustige uitstraling creëert. Als je drie stopcontactpunten en  2 USB poorten nodig hebt om al je apparaten tegelijk in op te kunnen laden is de Voomy Driewegstekker Stopcontact Verdeler een hele goede optie.

De Voomy Stroom Splitter Horizontaal is een zeer compacte stopcontact splitter die met weinig ruimte toch 4 extra oplaadpunten toevoegt aan je wandcontactdoos. Als je stopcontact splitter met 2 stopcontactpunten en 2 USB poorten nodig hebt, terwijl dit bijna geen extra ruimte in beslag neemt dan is de Voomy Stroom Splitter Horizontaal een hele goede optie

 Kortom het is afhankelijk van hoeveel oplaadpunten je nodig hebt, want alle verdeelstekkers zijn op hun eigen manier uniek. Qua power hebben alle modellen maar liefst 4000W aan power. De grootste verschillen zijn de afmetingen en het aantal oplaadpunten. Dus de beste is voor iedereen anders, maar voor ons is de Voomy Split X4 door het compacte formaat, unieke ontwerp in combinatie met het aantal oplaadpunten de allerbeste.

Meer interesse?

Hopelijk hebben wij jou kunnen helpen om de keuze voor een stekkerdoos iets gemakkelijker te maken. Bij Voomy beschikken wij over een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige stekkerdozen waar jij hopelijk de perfecte stekkerdoos kunt vinden! 

Vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: +31 (0)85 130 14 59

E-mail: info@thebrandlab.nl

Volgende lezen

Top 5 stekkerdozen van 2022
Reisstekker wereldstekker
We Charge Your Life