Verzenden & Retouren

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een ​​retour aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt hebt ontvangen in de originele verpakking.

Verzenden
Bestellingen in Nederland & België die voor 14:00 besteld zijn op een werkdag, worden de volgende dag geleverd. Heb je een bestelling in het weekend geplaatst? Dan wordt je bestelling op dinsdag geleverd. De Voomy producten verzenden we gratis naar je toe vanaf een bestelbedrag van €25,-. Wanneer jouw bestelling is afgegeven bij de bezorgdienst, ontvang je via de email een track & trace link om jouw producten te volgen. Soms komt het voor dat deze mail in de spam-folder terecht komt.

Retourneren
Natuurlijk hopen we dat jij en de Voomy producten een match made in heaven zijn. Mocht het product toch niet helemaal zijn wat je er van verwacht dan kan dat natuurlijk. Voomy heeft een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om je bestelling te retourneren. Een retour kan je aanmelden door op de link hier te klikken (het bestelnummer bestaat uit # met vier cijfers erachter). De retour kosten zijn voor de klant zelf. Na ontvangst van de retour wordt het volledige aankoopbedrag terug overgemaakt, inclusief verzendkosten (heen).
Retour aanmelden

Garantie
De keuze voor stevige materialen zorgt ervoor dat producten bijna niet kapot kunnen gaan. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren is het fijn om te weten dat op alle Voomy producten minimaal 3 jaar garantie zit. Mocht er iets mis zijn met je producten binnen deze garantieperiode, neem dan contact op met de klantenservice. Dan zorgen we er samen voor dat dit probleem wordt opgelost.