Snelladers

Snelladers: De snelste manier om je apparaten op te laden

Snelladers: De snelste manier om je apparaten op te laden

We leven in een wereld waarin onze elektronische apparaten een steeds groter rol in ons leven spelen. Van smartphones en tablets tot laptops en camera's, we zijn afhankelijk van deze apparaten om te communiceren, werken, entertainen en onze herinneringen vast te leggen. Om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan het opladen van elektronische apparaten, is de snellader uitgevonden.

Om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan het opladen van elektronische apparaten, is de snellader uitgevonden. Er zijn allerlei verschillende soorten snelladers, waar we later alles over zullen vertellen. Verder gaan we in deze blog dieper in op wat snelladers zijn, hoe ze werken en waarom ze een geweldige toevoeging kunnen zijn voor iedereen die intensief gebruik maakt van elektronische apparaten. 

Snellader oplader M10 Voomy

Wat is de USB snellader? 

Een USB snellader is een oplader die is ontworpen om elektronische apparaten sneller op te laden dan normale opladers. De USB snellader kan een USB A of USB C poort bevatten. Sommige USB snelladers hebben ook meerder USB poorten, zodat je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen. In plaats van de standaard 5W die de meeste standaard opladers leveren, bieden snelladers 20W tot wel 140W aan.  

Wat voor soort USB snelladers zijn er? 

Je hebt snelladers die speciaal gemaakt zijn om telefoons op te laden, zoals de snellader Iphone. Deze snelladers biedden meer watt aan dan normale opladers, waardoor je je apparaten sneller dan normaal kunt opladen. Ook zijn er speciale snelladers voor laptops. Laptops zijn grotere apparaten, waardoor ze meer Watt nodig hebben om op te laden. Hiervoor zijn speciale snelladers gemaakt om laptops snel op te laden, zoals de laptop snellader. 

Snellader universeel te gebruiken Voomy

Ontdek de snellader laptop 

Een snellader voor laptops is een oplader die het mogelijk maakt om je laptop sneller dan normaal op te laden. Vaak beschikken de laptop snelladers over een hoger wattage tot wel 140W. Dit zorgt ervoor dat je apparaten nog sneller kunnen opladen. Dit is handig voor mensen die vaak onderweg zijn en hun laptop snel moeten opladen. Ook is de snellader laptop te gebruiken om andere elektronische apparaten sneller op te laden. De laptop snellader maakt gebruik van nieuwe technologieën zoals USB C, Power Delivery en Quick Charge om een hogere stroomsterkte naar de laptop te leveren. Hierdoor kan de laptop veel sneller worden opgeladen dan met een traditionele lader. 

Snellader laptop 140W Voomy

Maak kennis met de Snellader iPhone 

De snellader iPhone is speciaal ontworpen om je telefoon extra snel op te laden. De iPhone snellader beschikt vaak over een wattage tussen de 20W en 65W. Dit zorgt er dus voor dat de snellader over meer dan genoeg Wattage beschikt om telefoons snel op te laden. 

Met deze snellader kun je je iPhone in een veel kortere tijd opladen dan met een standaard oplader. Het kan in sommige gevallen de oplaadtijd halveren, afhankelijk van het type iPhone en de snellader die wordt gebruikt. 

Een snellader voor de iPhone werkt door een hogere stroomsterkte te leveren dan een standaard oplader. Dit betekent dat er meer energie naar de batterij van de telefoon wordt gestuurd, waardoor deze sneller kan worden opgeladen.  

Ook is het belangrijk dat snelladers op een veilige manier gebruikt kunnen worden. Zoals de iPhone snellader die oververhitting voorkomt en ervoor zorgt dat de batterij niet wordt beschadigd tijdens het snelladen. 

Snellader iPhone 33W Voomy

USB C snellader iPhone 

Een USB-C snellader voor de iPhone is een krachtige oplader die gebruik maakt van een of meerdere USB poorten. Of de snellader gebruik maakt van een USB A of USB C poort is afhankelijk van welk type iPhone er gebruikt wordt. Vanaf de iPhone 12 en hoger is er namelijk standaard een USB C aansluiting inbegrepen bij de iPhone. Zo heeft de iPhone snellader bijvoorbeeld een USB A en USB C aansluiting. Zodat je twee apparaten tegelijkertijd op kunt laden. Dit type snellader kan een veel hogere stroomsterkte leveren dan de standaard oplader die bij de iPhone wordt geleverd, wat betekent dat de batterij veel sneller kan worden opgeladen. 

Snellader iPhone 13 

De snellader iPhone 13 is speciaal ontworpen voor iPhones en andere apparaten met een USB C aansluiting. De USB C aansluiting zorgt voor een nog snellere data-overdracht wat ervoor zorgt dat je apparaten nog sneller worden opgeladen. Ook zijn er speciale snelladers die over meerdere USB C poorten en een USB A poort beschikken, zoals de Voomy Charge M65. 

Snellader oplader 65W Voomy

Waarom zou je een snellader gebruiken? 

Er zijn verschillende redenen waarom je een snellader zou willen gebruiken. Ten eerste bespaart het je tijd. Als je bijvoorbeeld haast hebt en je apparaat snel moet opladen, kan een snellader je daarbij helpen. Ten tweede zijn snelladers vaak compatibel met meerdere apparaten. Dit betekent dat je slechts één oplader nodig hebt om meerdere apparaten op te laden. En tot slot zijn snelladers vaak efficiënter dan standaard opladers. Dit betekent dat je minder onnodige energie verspilt tijdens het opladen van je elektrische apparaten. 

Snellader oplader 140W Voomy

Meer interesse? 

Hopelijk hebben wij jou kunnen helpen om meer te ontdekken over USB C en alles daar omheen. Op Voomy.co beschikken wij over een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige USB C opladers en nog veel meer, waar jij hopelijk de perfecte USB C oplader kunt vinden!    

Vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.   

Telefoonnummer: +31 (0)85 130 14 59   

E-mail: info@thebrandlab.nl 

Volgende lezen

De laptop standaard en zijn voordelen
De ideale stekkerdoos voor in huis of op kantoor
We Charge Your Life