Snelladers

Wat is de beste snellader voor een iPhone?

Snellader iPhone Oplader Voomy

Als je een iPhone-gebruiker bent, weet je hoe frustrerend het kan zijn als je telefoon snel leeg is. Wat nog vervelender kan zijn is als je oplader langzaam of niet goed oplaadt. Gelukkig is de snellader uitgevonden die ervoor zorgt dat je telefoon in een mum van tijd weer vol is. Maar hoe vind je nu de beste snellader voor jouw iPhone? 

Wat is een snellader iPhone? 

Een snellader iPhone is een oplader die ervoor zorgt dat je iPhone sneller opgeladen wordt dan normaal. Snelladers maken gebruik van een hoger wattage om je telefoon sneller op te kunnen laden. Hoe hoger het wattage van een snellader is, hoe meer power de snellader heeft. En hoe meer power hoe sneller je apparaten opladen. Dit is vooral handig als je op reis bent of geen tijd hebt om lang te wachten tot je telefoon opgeladen is. 

Welke verschillende iPhone snelladers zijn er? 

Er zijn verschillende soorten snelladers beschikbaar voor de iPhone. Zo heb je draadloze snelladers, snelladers met Lightning kabel, snelladers met USB C-kabel en snelladers met USB A kabel aansluiting. Welke iPhone snellader het beste bij jouw past, is voor iedereen anders. Maar er zijn wel een aantal dingen die belangrijk zijn om op te letten bij het kiezen van de juiste snellader. 

Zo is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van de snellader. Een iPhone snellader met een hoog wattage en een USB C poort laadt soms wel 2 tot 3 keer zo snel op als een normale oplader.   

De compactheid van een snellader kan ook heel handig zijn, om de snellader overal mee naartoe te kunnen nemen. Ook is het zeer aan te raden om een snellader te kopen van een betrouwbaar merk. Hierbij krijg je vaak garantie en zo kun je de snellader veilig en langdurig blijven gebruiken. 

Verder zijn het aantal USB-poorten en het type USB-poorten van belang bij een iPhone snellader. Het aantal USB-poorten is van belang als je meerdere apparaten wilt opladen. En het type USB-poort kan van belang zijn voor het type iPhone waar je de snellader voor wilt gebruiken. Zo krijgt bijvoorbeeld de iPhone 12 en alle modellen die daarna komen, standaard een USB C naar lightning kabel meegeleverd. 

 

De beste snellader iPhone 11 

Snellader iPhone 11 Oplader Voomy

Bij de aankoop van een iPhone 11 krijg je standaard een USB A naar lightning kabel met oplader meegeleverd. De lightning ingang is een speciaal door Apple ontwikkelde ingang die lijkt op een USB C ingang maar dat niet is.  

De meegeleverde oplader ondersteunt een wattage tot maximaal 18W. De meeste mensen gebruiken de meegeleverde oplader in plaats van een snellader. Dit is ook heel logisch, maar niet de snelste manier om je telefoon op te laden.  

Een snellader met een hoog wattage en een USB C ingang laadt 2 tot 3 keer sneller op dan de standaard meegeleverde oplader met USB-A naar lightning kabel. Daarom is het belangrijk om te kijken naar het wattage en het type USB-aansluiting bij je zoektocht naar de beste snellader iPhone 11.

Het wattage bepaald namelijk hoeveel power de oplader heeft. De USB C naar lightning kabel zorgt voor een snellere data-overdracht. De combinatie van een hoog wattage en een USB C naar lightning kabel, zorgt er dus voor dat je apparaten extra snel worden opgeladen. 

De beste snellader iPhone 11 is dus een snellader met USB C naar lightning kabel en een snellader met een hoger wattage. Als beste snellader iPhone 11 kiezen wij voor de Voomy Charge M10 

  

De beste snellader iPhone 12 

Snellader iPhone 12 Voomy Charge M20

Bij de aankoop van een iPhone 12 krijg je standaard een USB C naar lightning kabel meegeleverd. Opvallend is dat Apple ervoor heeft gekozen geen oplader meer mee te leveren bij het kopen van nieuwe iPhones. Sinds 2020 heeft Apple hiervoor gekozen door milieuredenen.  Hierdoor krijg je alleen een USB C naar lightning kabel en moet je dus zelf aan een goede oplader zien te komen. Of je moet ervoor kiezen een oude oplader te gebruiken. Alleen ondersteunen de meeste oudere opladers geen USB C en ze hebben vaak een lager wattage. Hiermee zal opladen dus een stuk langer duren of niet mogelijk zijn met de nieuwe iPhone modellen. 

Als je dan toch op zoek moet naar een oplader voor je USB C naar lightning kabel kun je het maar beter goed doen. Zo kan een snellader met een hoog wattage ervoor zorgen dat je apparaten extra snel opladen. Daarbij is het ook handig dat de snellader ondanks het hogere wattage compact blijft. Zo kun je de snellader overal mee naartoe nemen.

De beste iPhone 12 pro oplader

Omdat de iPhone 12 pro nog groter is moet een snellader genoeg vermogen hebben om dit apparaat op te kunnen laden. Verder geldt voor de iPhone 12 hetzelfde als voor de iPhone 12 pro. De beste snellader iPhone 12 pro is dus hetzelfde als die van de iPhone 12. Het enige verschil is dat de iPhone 12 pro groter is en daardoor meer vermogen kan vragen om snel op te laden.

 Daarom is het belangrijk om te kijken naar het wattage en de compactheid bij je zoektocht naar de beste snellader iPhone 12. De combinatie van een hoog wattage en een compact ontwerp zorgen dus voor een snellader met veel power en die makkelijk overal mee naartoe te nemen is.  

De beste snellader iPhone 12 is dus een snellader met een hoog wattage en met meerdere oplaadmogelijkheden. Als beste snellader iPhone 12 kiezen wij daarom voor de Voomy Charge M20 

 

De beste snellader iPhone 13 

Snellader iPhone Oplader Voomy charge M20

Bij de aankoop van een iPhone 13 krijg je standaard een USB C naar lightning kabel meegeleverd. Opvallend is dat Apple ervoor heeft gekozen om vanaf 2020 geen oplader meer mee te leveren bij de aanschaf van een nieuwe iPhone. Hierdoor krijg je dus alleen de USB C naar lightning kabel en moet je zelf aan een goede oplader of snellader zien te komen. Of je moet ervoor kiezen een oude oplader te gebruiken, maar die ondersteunt geen USB-C en heeft vaak een lager wattage. Hiermee zal opladen dus een stuk langer duren. 

Als je dan toch op zoek moet naar een oplader voor je USB C naar lightning kabel kun je het maar beter goed doen vinden wij. De iPhones worden steeds vernieuwd en daarom vragen ze ook steeds meer power om opgeladen te worden. Dus is het belangrijk om naar een snellader met een hoog wattage te zoeken die genoeg power heeft om de iPhone 13 snel op te laden. 

Ondanks het hoge wattage blijft het handig om een snellader te zoeken die compact is, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Ook kan het altijd goed van pas komen om een snellader met meerdere oplaadmogelijkheden te zoeken. Op deze manier kun je met meerdere apparaten tegelijk gebruik maken van de snellader. De combinatie van een hoog wattage, een compact ontwerp en het aantal mogelijkheden zorgt dus voor een snellader met veel power en oplaadmogelijkheden, die overal makkelijk mee naartoe te nemen is.  

De beste snellader iPhone 13 is dus een snellader met een hoog wattage en met een compact ontwerp. Als beste snellader iPhone 13 kiezen wij daarom voor de Voomy Charge M20 

 

 

De beste snellader iPhone 14 

Snellader iPhone Voomy Charge M20 veiligheid

Bij de aankoop van de op 16 september nieuw uitgekomen iPhone 14 krijg je standaard een USB C naar lightning kabel meegeleverd. Opvallend is dat Apple ervoor heeft gekozen om vanaf 2020 geen oplader meer mee te leveren bij de aanschaf van de nieuwe iPhone. Hierdoor krijg je dus alleen de USB C naar lightning kabel en moet je zelf aan een goede oplader of snellader zien te komen. Of je moet ervoor kiezen een oude oplader te gebruiken, maar die ondersteunt geen USB C en heeft vaak een lager wattage. Hiermee zal opladen dus een stuk langer duren. 

Als je dan toch op zoek moet naar een oplader voor je USB C naar lightning kabel kun je het maar beter goed doen vinden wij van Voomy. Bij een snellader is het belangrijk dat het genoeg wattage heeft om de nieuwe iPhone 14 die meer power eist op te laden. Een snellader met een hoog wattage zorgt ervoor dat je iPhone 14 extra snel oplaadt. Ook is de veiligheid uiteraard belangrijk. Daarom adviseren wij om op zoek te gaan naar een kwalitatief goede snellader met minimaal overspanningsbeveiliging. Overspanningsbeveiliging beschermt namelijk je apparaten tegen overbelasting. Het zou namelijk zonde zijn om uw apparaat te beschadigen, maar door een snellader met overspanningsbeveiliging gebeurt dit gelukkig niet. 

Het is dus belangrijk om te kijken naar het wattage en de veiligheid bij je zoektocht naar de beste snellader iPhone 14. Het wattage bepaald namelijk hoeveel power de oplader heeft en de veiligheid is om enige risico’s tijdens het opladen te beperken  

De beste snellader iPhone 14 is dus een snellader met een hoog wattage en met extra beveiliging. Als beste snellader iPhone 14 kiezen wij daarom voor de Voomy Charge M20 

  

Wat is de beste snellader?

Snellader Oplader Voomy Charge M20

Wat nou echt de beste snellader is, is afhankelijk van het apparaat en de behoefte die je hebt. Voor de iPhone 11 is bijvoorbeeld de Voomy Charge M10 ideaal met de 20W en compactheid.

Maar voor de wat nieuwere iPhones komt de Voomy Charge M20 met maar liefst 65W het meest naar voren. De Voomy Charge M20 met 65W een compact formaat en zowel USB C als USB A ingang en extra veiligheid, is over het algemeen voor ons de meest complete snellader van dit moment.  

 

De beste snellader voor een iPhone is dus: De Voomy Charge M20 

 

Meer interesse?

Hopelijk hebben wij jou kunnen helpen om 5 manieren te ontdekken om je stopcontacten op te splitsen. Op Voomy.co beschikken wij over een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige snelladers en nog veel meer, waar jij hopelijk de perfecte snellader kunt vinden!  

Vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens. 

Telefoonnummer: +31 (0)85 130 14 59 

E-mail: info@thebrandlab.nl 

 

Volgende lezen

Stopcontact Splitter Voomy
Laptop standaard Voomy
We Charge Your Life